Debrecen Vekeri-tó

1 day agoA Vekeri-tó kiszáradt állapotban. 1 day agoDebreceniek kedvelt pihenő- és kirándulóhelye volt a Vekeri-tó és környéke.


Harbor Row Limited Edition Of 11 Photograph In 2022 Aerial Photography Drone Aerial Photography Color Photography

Pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó írja az Időkép.

. A bejegyzett bicsérdi. Get Vekeri-tó Debrecen Hungary setlists - view them share them discuss them with other Vekeri-tó Debrecen Hungary fans for free on setlistfm. A Balaton jövőjéről a kiszáradás lehetőségéről ide kattintva tájékozódhat.

2 days agoKiszáradt a Vekeri-tó. A Vekeri-tó tragédiája nem egyedi eset. Tavakhu Hajdú-Bihar megyei horgásztavak horgászvizek Leave a comment.

Ott ahol annak idején a sokakat ringató víz hullámai voltak jelenleg egy üres meder tátong tőrt döfve a nosztalgiázni vágyok szívébe. A megyeszékhely Debrecen közelében található Vekeri-tó az Erdőspuszták kedvelt pihenő centruma és környéke sokszínű természeti látnivalót és. A debreceni Erdőspuszták a várostól mintegy tíz kilométerre keletre félkörívben húzódnak.

Az Időkép szerint Debrecen környékén körülbelül 40-55 milliméterrel kevesebb csapadék hullott le az. A Vekeri-tó az. Kedvelt pihenő- és kirándulóhely ahol gyalogos és kerékpáros túraútvonalak kilátók játszóterek bemutatóház arborétum piknikezési és horgászási lehetőség várja a természet kedvelőit.

- Most csordultig Vekeri-tó. - Vasárnap a Vekerinél Volt vattacukor is körhinta is. 21 Debrecen - Körülbelül három hektáron égett a nádas és az erdő aljnövényzete Debrecen külterületén a Vekeri-tó mellett.

Eduardo Ulloa - Solo. - Kiszáradt tórendszer Debrecen mellett. Július első hetére a rendkívüli csapadékhiány miatt kiszáradt Vekeri-tó Debrecen közelében.

A hosszú hetek óta tartó aszálynak köszönhetően egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze a közkedvelt pihenőhely a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tó. Hajdú-Bihar megyében kedden várható eső de a következő napokban valószínűleg csak zivatarok jönnek majd. Erre is megoldást kínál a Civaqua-program.

Debrecen mellet a Vekeri tóhoz kirándultam egy szép napos tél végi hétvégén összevágtam hátha tetszik valakinek music. Az első ütem. Carpathian Companions viking Hagyományőrzés skandináv Veres Péter Lángra kapott a nádas a Vekeri-tó mellett 2020.

Debrecen kékzöld vekeri-tó Debreciner 2022. A közelmúltban például a Bicsérdi-tó is hasonló sorsra jutott a népszerű. Debrecent transformers 2 teljes film magyarul alig elhagyva Szeged irányába a 47-es útról balra letérve juthatunk el a csodálatos erdei környezetbenröplabda nyitás balatoni.

1 day agoAlig maradt víz a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tóban. Ennek tudható be hogy a. Hajdú-Bihar megye természeti kincsekben látnivalókban rendkívül gazdag terület.

- Debrecennek volt sok vize. Tűz Az északi kultúrák szerelmeseit várják a Vekeri-tóhóz 2020. A Vekeri-Tó Debrecentől mindössze 8 km-re.

9 hours agoElszomorító látvány. 2 days agoA tó ugyanis teljesen kiszáradt a csapadékhiány következtében. A kedvelt pihenőhelynek számító tó mindössze egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze a hosszú hetek óta tartó aszálynak köszönhetően írja az Időkép.

A Nagyerdő kocsányos tölgyeinek csúcsai lassú de folyamatos száradásnak Indultak. A Debrecen melletti tó kiszáradását a csapadékhiány okozta. A rendkívüli aszály nem kímélte a Vekeri-tó vizét a Civaqua jelentheti a megoldást.

Tóth Sándor Facebook. A városiak körében kedvelt pihenőhelynek számító tó a hosszú hetek aszályának köszönhetően ment össze ilyen kicsire. A Vekeri-tó évek óta haldoklik.

Ahogy a Tiszántúlon más tájain úgy Debrecen téréségben is alig esett mérhető mennyiségű eső az elmúlt egy hónap során sőt a korábbi hónapok is csapadékszegények voltak. 1 day agoA kiszáradás mellett erősödhet az algásodás is. Vekeri horgásztó Debrecen A Vekeri-Tó Debrecentől mindössze 8 km-re található a Hosszúpályiveszprémi látnivalók felé vezető út mellett.

Egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó. A Vekeri-tó az Erdőspuszták egyik legnépszerűbb helye mely Debrecenből. A Tócó-patak vízszintje alacsony És ingadozó.

Az Időkép kiemeli hogy az elmúlt egy hónapban Debrecen környékén 40-55 milliméterrel kevesebb csapadék hullott a sokéves átlaghoz képest. Debrecen Kiszáradt a tó miután az átlagnál jóval kevesebb eső esett az elmúlt időszakban. A csapadékhiány és a felmelegedés miatt kiszáradt a bicsérdi tó a Dunántúl népszerű horgásztava és a Vekeri-tó Debrecen közelében ami a debreceniek kedvelt pihenő- és kirándulóhelye.

A debreceni Erdőspuszták a várostól mintegy tíz kilométerre keletre félkörívben húzódnak. Alig maradt víz a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tóban. Egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó.

Nincs elég víz Debrecen környékén az élővilág és a meglévő patak- és tómedrek táplálásához. A fiatalok talán már nem is tudják hogy télen-nyáron egyaránt megtöltötték Erdőspuszták ezen részét a cívisvárosiak nyáron piknikeztek és pecáztak télen a tó jegében gyönyörködtek a bátrabbak pedig még csúszkáltak is rajta. Az Időkép kiemeli hogy az elmúlt egy hónapban Debrecen környékén 40-55 milliméterrel kevesebb.

Kedvelt pihenő- és kirándulóhely ahol gyalogos és kerékpáros túraútvonalak kilátók játszóterek bemutatóház arborétum piknikezési és horgászási lehetőség várja a természet kedvelőit. Az MTI egyik fotósa Czeglédi Zsolt készített képeket hétfőn a Debrecen mellett található Vekeri-tóról amely a csapadékhiány következtében kiszáradt. Az Időkép kiemeli hogy az elmúlt egy hónapban Debrecen környékén 40.

1 day agoAlig maradt víz a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tóban. A Vekeri-tó jövőjét a folyamatos vízpótlás jelentené. A kedvelt pihenőhelynek számító tó mindössze egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze a hosszú hetek óta tartó aszálynak köszönhetően.

40-55 milliméterrel kevesebb csapadék hullott le az elmúlt 30 napban a sokévi. Vekeri-Tó Debrecen Tulajdonos adatai. - A hattyúk tava lett a Vekeri meg a vízityúkoké is.

A Vekeri-tó esete nem egyedi. - A Vekeri-tó sem a legszebb arcát mutatja mostanság. 1995 és 2015 után 2019 novemberében újra kiszáradtak a Fancsikai-tavak.

Kiszáradt a Dunántúl népszerű horgásztava a bicsérdi tó is.


Vekeri To 2016 Osz Csoda Szep Szinek Outdoor Water River


Break Out On Behance Aerial Photography Aerial Photography Drone Aerial


Pin On Debreczen


A 476 Eve Alapitott Reformatus Kollegium Es A Nagytemplom 1824 A Hunyadi Utcai Napora Felol Debrecen Budapest Hungary


Igy Nez Ki A Vekeri To Sokak Egykori Kedvenc Piheno Es Kirandulo Helye Instagram Budapest Photography Inspiration


Silence Before The Storm On Behance Photography Student Storm Aerial Photography


2018 05 05 Volt Az Eskuvonk Debrecenben A Vekeri Tonal A Kepen A Koszoruslanyaimmal Vagyok Lathato A Legjobbak Bridesmaid Dresses Wedding Dresses Bridesmaid


Lorraine Bridge Canal Louisiana Lorraine

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel